Audiosoft Forums : EJukebox Last active: Never
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread Poll:
Author: Subject: ADIDAS ORIGINALS INTRODUKTER ATRIC SUMMER SPICE PACK
LisaSmith
Junior Member
**
Posts: 3
Registered: 5-16-2018
Member Is Offline

posted on 5-16-2018 at 07:39 AM Edit Post Reply With Quote
ADIDAS ORIGINALS INTRODUKTER ATRIC SUMMER SPICE PACK

Adidas Originals introducerer i dag sin seneste sneakerpakke til sommeren 2018. Dubbede Atric-pakken, adidas nmd tilbud Adidas nyeste kapsel består af fire silhuetter i slående sommerpaletter. Den nyeste udgave ser NMD_R2, Swift Run, EQT Support ADV og Adilette Sock-modellerne, der er reimagined med The Three Stripes 'arktiske æstetik. Konstrueret fra Primeknit og infunderet med Merinould, er alle fire sneakers klædt i en pulserende sporfarve orange farveway med hits af sort for at supplere de sommerklare sko.

adidas nmd dame NMD_R2 silhuetten har premium materialer færdig med vigtige detaljer, herunder kontrastlader, formet hælfane, svejsede 3-stripes mærker og Boost værktøj. Swift Run silhuetten er lavet af high-end materialer med et simpelt snøre system og klassisk gummi ydersål.

adidas nmd herre EQT Support ADV indeholder Merino Primeknit materiale på tværs af forfoden og tungen af ​​skoene, færdig med EQT detaljer og en TPU hæl støtte. Adilette Sock er et moccasin-inspireret design lavet af Merino wool Primeknit, modvirket af subtile detaljer, herunder en kontrasthæl-pull-fane.
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Post new thread Poll:

Go To Top

Audiosoft Home | Download EJukebox for Windows | Register EJukebox
©2016 Audiosoft Network. All rights reserved.
[queries: 16]
HTML5 Color Picker for CSS Opacity
Short Url Service with Stats