Board Logo

EJukebox v5.63
Audiosoft - 5-19-2011 at 04:13 AM

What's new in v5.63 - May 20th, 2011
-HTML5 audio now the default for the 2Web media server when IE9+ or Chrome are used.
-2Web is now displayed in the browser's highest standards rendering mode
-Playback Rate menu renamed Playback Speed
-Playback Speed x caption now appears underneath the Viz button
-First time StartUp now asks if you want to try 2Web while the albumlist loads. and informs that the 2WEB options are on Tools->Options->WEB tab
-various bug fixes
REV2 7:15AM EDT -fixed Create Skin.zip's 'Remove Missing Files' was not including the ini style value=files.??? in the zip

v5.62 - May 19th, 2011
-New 'Playback Rate' menu on the Viz button for real-time tempo adjustments with pitch correction. Works when possible for all sources except Flash youtube playback. For youtube videos you must use the Quicktime method (also on the Viz button) for Playback Rate to work and show on the menu. Playback Rate is always reset to 1 on next EJ startup. Currently during the EJ session it maintains the rate you select until you change it.
-Skin engine additions to better control the right column in the playlist
http://www.audiosoft.net/forums/viewthread.php?tid=762&page=4#pid82436


Full and Upgrade installers are now available for v5.63 at http://audiosoft.net/download.htm
For smallest download do Tools->Check for New Version in EJukebox


Pirk - 5-19-2011 at 11:27 AM

Audiosoft, thanks for this update. i tried to upgrade ej from the tools menu: it downloaded the ejukeboxupgrade.exe. ej ended. then nothing more occurred! i can see the ejukeboxupgrade.exe process running in the task manager, but that's all. no real upgrade occurs, even if windows 7 asked me if i want to let run the in144.exe process. i allowed the process replying "yes", but it does not work for me.
i also noticed that in144.exe is still running.

when i run the Live ejukeboxupgrade.exe manually, it worked good!


Audiosoft - 5-19-2011 at 08:47 PM

Thank you Pirk, i have rebuilt the live update installer!
Let me know how v5.63 goes.


Pirk - 5-20-2011 at 11:49 AM

Thanks Audiosoft. i'm trying the v5.63 live update from the tools menu. well it worked so good than the previous version! so same problem: in105.exe and ejukeboxupgrade.exe are running but nothing occurs.


Pirk - 5-20-2011 at 12:15 PM

i tried the live update a Second Time, and this time it worked good! i don't know why the first time it failed? maybe this time i clicked "yes" to allow inxxx.exe more promptly?!


Audiosoft - 5-20-2011 at 12:54 PM

maybe minimize EJ and the setup window will be there


brice - 5-20-2011 at 12:57 PM

for me it's good for 5.61 & 5.63 for 5.62 EJ not ask to download


Pirk - 5-20-2011 at 01:43 PM

RE: maybe minimize EJ and the setup window will be there

well have you read my first report? sorry if my English is to bad..


Audiosoft - 5-20-2011 at 01:50 PM

i just ran v5.62 and it asked to download the live update
it downloaded and ran good. i am on Win7 with UAC turned off
so it is probably a UAC problem if it works fine when you run the upgrade exe. maybe since the installer program uncompresses itself with an odd named.exe that some how makes a problem for Windows7 UAC. EJ should download the update, run it and shutdown EJ so you can click Next on the installer and complete the update.


Pirk - 5-20-2011 at 02:09 PM

in my case EJ downloaded the update, run it and shutdown EJ, but the installer never show up. maybe the installer was just "hidden" somewhere? not behind EJ, since at this moment EJ was not running anymore!